Multi-Festudlejning

Indkøbskurv:
Varer i din kurv: 0

Forside

Nye Produkter

Tilbud

Bliv kunde

Login

Kontakt

Varegrupper

 • SALG AF LED LYS
 • SALG AF STEARINLYS
 • Pavilloner
 • Telte
 • Multi-pakker
 • Borde & stole
 • Porcelæn
 • Bestik
 • Glas
 • Diverse/tilbehør
 • Tilbehør til telte
 • Duge/servietter
 • Popcorn & slush ice

 • Nyheder mere


  Hurtig Søgning

   
  Brug stikord til at finde produktet du søger.
  Avanceret Søgning

  Information

   Sådan bestiller du
   Leje & leveringsbetingelser
   Handelsbetingelser
   Sådan handler du
   Betaling
   Pavillon udlejning København
   Partytelte København
   Teltudlejning København
   Festudlejning København
   Bordudlejning København
   Stoleudlejning København
   Serviceudlejning København
   Duge udlejning København
   Sluch ice maskine udlejning
   Popcornmaskine udlejning
   Kontakt os  Duge udlejning København

  Multi Festudlejning tilbyder effektiv og professionel duge udlejning i København. Festen bliver bare smukkere med vores klassiske hvide damask stofduge og vores flotte hvide stofservietter. Se vores online duge udlejning. Københavns reneste duge med stil, harmoni og elegance. 

  I kombination med vores bordudlejning, kan du bruge vores duge udlejning og få Københavns flotteste borddækning. Lad os give din fest et klassisk look.

  Effektiv duge udlejning til København og Sjælland 

  Vi tilbyder professionel duge udlejning til københavnske og sjællandske arrangementer året rundt. Multi Festudlejning leverer altid til tiden og til døren hvis du ønsker det. Vi henter også det hele igen når din fest er veloverstået. 

  Du får naturligvis udleveret dugene fra vores duge udlejning i København rene og nystrøgne, lige til at lægge på bordet. Når dit vellykkede arrangement er slut, skal du heller ikke tænke på vask og strygning, vi ordner det hele.

  Duge udlejning i København - til vores mange bordstørrelser 

  Vælger du vores duge udlejning i København, får du en samarbejdspartner med stor erfaring i alle typer arrangementer. Vi lægger gerne duge til morgenmads-, frokost- og gallaarrangementer. Du kan dække op med de flotteste hvide stofduge til runde og firkantede/rektangulære borde i forskellige størrelser. Se vores store udvalg her på hjemmesiden, og bestil det du har brug for med det samme.

  Klassisk og festlig duge udlejning i København 

  Det er ikke altid nemt at sammensætte den helt rigtige bordplan og borddækning, det kræver gennemtænkt planlægning og farverig fantasi. Med vores klassiske og elegante hvide stofduge, er der rig mulighed for at kombinere med yndlingsfarver efter årstid eller begivenhed, og stadig beholde stil og elegance. 

  Multi festudlejning er ikke kun klassisk duge udlejning i København. Udover borde og stole samt forskellige festlige maskiner, tilbyder vi eksempelvis også smarte pakkeløsninger med udvalgt service, duge og tilbehør til festen, og til rammerne har vi elegante pavilloner og partytelte med behagelige trægulve.  

  Multi duge udlejning - Københavns bedste service 

  Med Multi Festudlejning som duge udlejning i København, får du både en leverandør og en samarbejdspartner, der vil dig det godt. Vi vil være en del af dit vellykkede arrangement, og vil med vores gode service samt pålidelige levering, satse på at du kommer tilbage igen.  

  Har du brug for yderligere information i forbindelse med din online bestilling, eller andet vi kan hjælpe dig med, er vi parate på telefon 40 35 25 55 eller på e-mail info@multi-festudlejning.dk.

   

   

  Fortsæt