Multi-Festudlejning

Indkøbskurv:
Varer i din kurv: 0

Forside

Nye Produkter

Tilbud

Bliv kunde

Login

Kontakt

Varegrupper

 • SALG AF LED LYS
 • SALG AF STEARINLYS
 • Pavilloner
 • Telte
 • Multi-pakker
 • Borde & stole
 • Porcelæn
 • Bestik
 • Glas
 • Diverse/tilbehør
 • Tilbehør til telte
 • Duge/servietter
 • Popcorn & slush ice

 • Nyheder mere


  Hurtig Søgning

   
  Brug stikord til at finde produktet du søger.
  Avanceret Søgning

  Information

   Sådan bestiller du
   Leje & leveringsbetingelser
   Handelsbetingelser
   Sådan handler du
   Betaling
   Pavillon udlejning København
   Partytelte København
   Teltudlejning København
   Festudlejning København
   Bordudlejning København
   Stoleudlejning København
   Serviceudlejning København
   Duge udlejning København
   Sluch ice maskine udlejning
   Popcornmaskine udlejning
   Kontakt os  Partytelte København

  Multi Festudlejning udlejer de flotteste partytelte i København. Vi har teltet til din fest, uanset om du skal holde en lille havefest med tilhørende grilltelt eller den lidt større firmafest med store partytelte i København.  

  Prøv vores flotte partytelte i København med flotte og praktiske gulve. Alle sko kan danse i vores rummelige partytelte i København. Se de flotte billeder af alt vores udlejningsudstyr her på hjemmesiden.

  Opsæt partytelte i København året rundt         

  En hyggelig familiemiddag eller et brag af en dansefest i vores partytelt i København? Så tænker du måske på sommeraftener og hedebølge, men alt er muligt for den der planlægger i god tid. Det kræver blot den rette festudlejning og solide opvarmede partytelte. Københavns bedste festudlejning, Multi Festudlejning, er parat til at sammensætte det helt rigtige udstyr til din fest. Vi sammensætter gerne udlejningspakken ud fra årstiden, festens størrelse og arrangementets type. Kontakt os allerede i dag og få professionel rådgivning til dit arrangement. 

  Vi opsætter partytelte i København året rundt. Ligger sneen i meterhøje driver eller raser orkanen i dit område, er det måske meget fornuftigt at rykke arrangementet inden døre.  Man kommer dog langt med lys og varme fra din velassorterede leverandør Multi Festudlejning.

  uanset arrangementet - vælg Multi-festudlejnings partytelte i København 

  Alle vores kunder betyder noget for os. Hos os møder du altid en behagelig, imødekommende og serviceminded holdning. Vi og vores mange år i branchen hjælper gerne dig med, at finde frem til hvad du har brug for til dit arrangement. 

  Vi leverer service, borde og stole samt partytelte i København og på Sjælland, uanset om du skal holde reception, bryllup, fødselsdag eller firmafest. Vi har altid den rette løsning indeholdende telte, varme, lys, service, borde og stole. Lad os sammen arrangere den fest du ønsker dig.

  Hør mere om vores smukke partytelte i København 

  Multi Festudlejning tilbyder blandt andet flotte partytelte i København, med flotte indlagte gulve. I tillæg kan du også leje et af vores praktiske grilltelte, der sikrer dig tørvejr og læ når maden skal tilberedes.  

  Vi overholder altid den aftalte levering og afhentning. Du kan derfor altid regne med os når vi har en aftale. Har du bestilt et af vores partytelte i København, så kommer vi stensikkert forbi med et til den aftalte tid. En aftale er en aftale. 

  Har du brug for mere information om vores høje serviceniveau eller vores flotte partytelte i København, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 35 25 55 eller e-mail info@multi-festudlejning.dk.

   

  Fortsæt